Hola!

Arvon sinkkunaiset ja sinkkumiehet. Miksei jopa parisuhteessa olevat.

Palatkaamme perusasioiden äärelle. Vaikka nämä minulle tänä päivänä ovat perusasioita, ne eivät ole olleet aina. Olen lienee ollut liian kiltti ja sinisilmäinen jonka takia kyseiset asiat ovat vaikuttaneet negatiivisesti minun elämääni.

Ennen parisuhteen alkamista on hyvä tarkistaa kumppanilta seuraavat asiat. Mieluiten suoraankysyen.

1. Onko oma asunto tai edes vuokra-asunto jossa asuu yksin. Hankala olla toisen luona jos on siellä asuu murusi lisäksi kämppis. Ongelmaa ei ehkä ole jos molemmilla on oma huone, mutta jos asunto on yksiö ja  siellä elää kaksi ihmistä ongelma muodostuu. Ei ole siis omaa rauhaa, joudutte alinomaa viettämään aikaasi sinun kämpilläsi. Pian huomaat että tuore muru asuu luonasi.

2. Onko oma auto. Jos sinulla on auto ja kumppanilla ei, joudut kuljettamaan kumppaniasi joka helevetin paikkaan. Lainailet autoasi mussukalle jatkuvasti. Ongelmaa ei muodostu jos kummallakaan ei ole autoa.

3. Käyttääkö hän huumeita. Tätä ei tarvine perustella?! Kaikki mitä kumppanisi hommaa vaikuttaa sinun elämääsi. Ihan takuuvarmasti HUONOSTI.

4. Juoko hän liikaa alkoholijuomia. Ongelma muodostuu jos raksusi juopottelee useita kertoja viikossa tai juo "rentoutusoluita" joka helevetin ilta "ettei tarvitsisi ajatella ikäviä asioita sekä raskasta menneisyyttä."

5. Onko hänellä käsittelemättömiä asioista tai masennusta/mielenterveysongelmia. Ongelma muodostuu ku rupeat oman hyvinvointisi kustannuksella auttamaan kultaasi. Unohdat itsesi ja huomaat masentuvasi itsekin. En suosittele kenellekkään.

6. Onko hänellä työpaikka/opiskelupaikka. Itse en jaksaisi katsella laiskuria ja sohvallamakaajaa, joka elää sossu tuella. Sori.

7. Onko hänellä ulosottovelkoja ja ottaako hän ryyppäämiseen tai johonki muuhun idioottiin toimintaan pikavippejä. Pian huomaat että olet taloudellisesti kusessa itsekin vaikka mitään moista toimintaa et ole harjoittanut.

8. Onko kultsimussukalla peliongelmia. Ongelma muodostuu jos kultsisi istuu koko päivän tv:n äärellä pelaten idiootteja konsolipelejä joissa tapetaan zombeja. Sama homma nettipelit joiden pelaamisen menee aikaa koko päivä..ilta..yö.. Aamulla murusi on niin väsynyt että ilmoittaa töihin olevansa kuumeessa vaikka oikeasti ei vaan jaksa mennä. Tämä johtaa ajan myötä masennukseen. Kehotat muruasi menemään lääkäriin masennuksen takia mutta hän väittää olevansa kunnossa. Mikään ei muutu.

9. Onko hänellä lapsia. Lapsiin kiintyy todella nopeasti. Pidän lapsista mutta valitettavasti lapset saattavat tuoda mukanaan lasten vanhempien väliset riidat jotka rasittavat parisuhdetta. Tämähän ei siis tarkoita että tämä ongelma olisi kaikilla. Tilanteen mukaan.. Kannattaa siis selvittää lasten vanhempien välit millä tasolla ne ovat.

10. Pitääkö hän lemmikeistäsi. Jos murmeli sanoo inhoavansa lemmikkiäsi ja haluaa pistää ne lihoiksi en suosittele jättämään murua keskenään omien rakkaitten lemmikkiesi kanssa.

Kaikkea hyvää!

-E-