No voi sun perkele miten voi olla vittumainen olotila. Kaikki vastustaa. Tai lähinnä kaikki mun pääkopassa vastustaa. Ensinnäkin mulla on PMS oireet päällä.

Huudan, ärsyynnyn, paiskon tyynyjä joka aiheuttaa minulle ahdistusta. Sitten alkaa ärsyttää se kun ärsyttää. Menin onnettomana tekemään Sydämesi Ikä testin ja sain tuloksen 31vuotta. Olenhan 25 vuotias- oikeasti. Tylyä! Tulokseen vaikutti kuulemma lievä ylipaino ja tupakan polttaminen. Onpas mahtava.

Nyt suunnittelen taas tupakanpolton lopettamista, mutta tiedän etten tee sitä. Jos yritänkin, itsekurini ei riitä ja sorrun polttamaan. Olen lukenut että dissopotilailla on huono itsekuri, mut voiko dissostakaan kaikkea syyttää?? No ei. Haluaisin syyttää, mutta enhän toki voi.  Tupakan poltosta sen verran että en todellakaan halua lihoa kymmentä kiloa! Ihan tasan lihoo ku lopettaa sen röökinpolton. Vituttais saatanasti, eikä varmasti olisi voimia liikkua sen enenmpää että laihtuis.

Tuossa alkusyksystä, minulla oli hyvästi painonpudotus käynnissä. Liikuin, söin 30days- laihutuspillereitä ja en syönyt herkkuja kuin kerran viikossa. Nyt en tee mitään. En yhtään mitään. Syönsyönsyön, makaan sohvalla ja ajattelen että pitäispitäis, mutta en saa ruhoani ylös penkistä muuta kuin paskalle ja tupakalle.

Nämä itseinhoajatuksen alkavat mennä liian pitkälle. Peilin edessä tulee keikuttua, mutta kuva joka peilistä näkyy on hyvin vastenmielinen. Turvonnut ja finninen. Hyi saatana! Jopa silmienväri näyttää olevan eri kuin yleensä. En tunnista itseäni peilistä. Siellä on joku muu. Huomaan myös nykyään valitsevani vaatteita, jotka peittvät mahdollisimmän paljon. Väljiä tunikoita jne. Turvottaa. Tympäsee. Oksettaa. Tärisyttää. Kädet tärisevät.

Mitä valitat nainen? Mene lenkille! Syö vähemmän! Turhaa kitiset ja valitat ku voisit yhtä hyvin alkaa toimia! Lyllyppä läski liikkelle niin ei tarvii kaikille ihmisille tulla avautuun itsetunto- ongelmiasi! Dorka. Ääliö.

Meikkasin. Rajaus ei oikein onnistunut, mutten jaksa korjata sitä. Käsi tärisi rajausta tehdessä.

Ahdistaa niin paljon etten jaksa ees kirjotta enenmpää.

Kivat päivänjatkot teille Kauniit,Rikkaat,Laihat ja Onnelliset.

KRLO!